De ouderbijdrage

Komende week zullen jullie de factuur voor de vrijwillige ouderbijdrage ontvangen. In overleg met de MR hebben we besloten om dit jaar de bijdrage ook te vragen. Van de ouderbijdrage financieren we jaarlijks meerdere activiteiten. Denk aan bijdragen voor Sinterklaas, Kerst, Pasen, de verschillende uitjes, afscheid groep 8, maar ook benodigdheden voor in de klas als boeken, knutselspullen en laptops. En die uitgaven gaan, ondanks de corona-tijd, gewoon door. Of we nog een schoolreisje kunnen organiseren hangt af van de eventuele versoepeling van de maatregelen. We hopen allemaal dat dat er nog wel van komt!

En dan hebben we straks het vernieuwde gebouw en schoolplein: namens de oudercommissie (en dus namens jullie) willen we voor het nieuwe schoolplein één of meer speeltoestellen aanschaffen zodat de kinderen in de pauze nog leuker kunnen spelen. Daarnaast hopen we een spetterend openingsfeest te kunnen organiseren in het najaar. We hebben nog wel wat in te halen!

De oudercommissie