Koop je boeken bij de Utrechtse Kinderboekwinkel

Want daarmee sparen we voor de schoolbibliotheek! Omdat we lezen belangrijk vinden én omdat het leuk is om lekker te lezen, doet onze school mee met een doorlopende spaaractie bij De Utrechtse Kinderboekwinkel.

Als ouders bij De Utrechtse Kinderboekwinkel een boek kopen en zeggen dat ze via de 2e Marnixschool komen, wordt het boek in het kassasysteem aangeslagen op het spaaraccount van school. Voor iedere €10,- die ouders aan boeken besteden, krijgen wij 1 spaarpunt. Natuurlijk kunnen grootouders, tantes, buurmannen, etc. (eigenlijk alle vrienden van de 2e Marnixschool) óók de naam van de school noemen voor ze afrekenen en zo mee sparen voor school!

Ook als je online bij De Utrechtse Kinderboekwinkel koopt kun je meesparen. Vul dan in het vak ‘notities’ bij de bestelling in dat het gaat om een bestelling via de 2e Marnixschool. De spaarpunten kunnen wij inwisselen voor boeken voor de schoolbibliotheek, waarbij geldt: 1 punt = €1,- Dus 10% van het bestede bedrag aan boeken, gaat in de boekenspaarpot! En niet alleen tijdens de Kinderboekenweek, maar het het hele jaar door!