Opbrengst actie Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek ligt al even achter ons. Tijdens de week hadden Bruna en de Utrechtse Kinderboekwinkel een actie waarbij jullie bonnen van gekochte boeken op school konden inleveren. Voor 20% van het totaalbedrag mochten wij boeken uitzoeken. En jullie hebben flink wat bonnen ingeleverd! De opbrengst was ruim 130 euro.

Wij mochten voor € 26,20 boeken kopen bij Bruna en voor maar liefst € 105,34 bij de Utrechtse Kinderboekwinkel! Juf Anna-Marie en juf Rosanna hebben de wensen geïnventariseerd en prachtige boeken aangeschaft. Met de Utrechtse Kinderboekwinkel willen we een structurele samenwerking aangaan. We delen de passie voor lezen en (kinder)boeken en werken graag aan leespromotie voor onze leerlingen. In die samenwerking krijgt school dan ook buiten de Kinderboekenweek een bedrag voor elk boek dat ouders en andere bekenden van onze school besteden in de winkel. Helaas is de winkel nu gesloten, maar online kun je er nog steeds boeken kopen: https://www.kinderboekwinkelutrecht.nl/ En juist nu hebben lokale winkels, waaronder de boekhandel, steun nodig!