Nieuw MR-lid Jelmer van der Linden stelt zich voor

Zoals in een eerder bericht aangekondigd, ga ik mij vanaf volgend schooljaar met veel plezier inzetten voor de Medezeggenschapsraad (MR). Mijn naam is Jelmer van der Linden en mijn dochters Roos en Sofie zitten volgend schooljaar in groep 5 en 2.
Er staat veel op stapel de komende jaren: de verbouwing en tijdelijke verhuizing, de groei van de school en de (herijkte) schoolvisie die de komende jaren verder ontwikkeld wordt. Voor mij allemaal redenen om actief onderdeel te zijn van deze school.
Door mijn vrouw Katja, die leerkracht is in het basisonderwijs, ben ik extra geïnteresseerd in het onderwijs. Zij geeft mij inzicht in hoe het op andere scholen gaat. Dit draagt bij om zaken in een breder perspectief te kunnen zien. Een school waar ieder kind zich veilig voelt en gestimuleerd wordt de beste versie van zichzelf te worden is waar ik voor ga. Regelmatig breng ik de meiden naar school, dus twijfel niet om mij aan te spreken als dat nodig is.

Ook voor de personeelsgeleding hebben we een nieuw lid. Na drie jaar draagt juf Judith haar taken in de MR over. Meester Bruno gaat de gelederen versterken. En zoals te zien is op de foto heeft ook hij er zin in!