Ga mee vleermuizen spotten in Park Oog in Al

Op vrijdagavond 19 april om 19.30 uur is er voor jong en oud in Park Oog in Al een lezing en excursie over vleermuizen. De avond start met de lezing in wijkbuurtcentrum Het Wilde Westen, verzorgd door natuurgidsen van IVN Vecht & Plassengebied Na de lezing gaan we om ongeveer half negen naar buiten om met behulp van bat-detectors vleermuizen te spotten (houd het weer in de gaten en kleed je warm aan!).
We eindigen in de Domiduif, een locatie middenin het park. Daar kijken we welke vleermuizen we hebben gespot en praten we na bij een drankje. Rond 22.00 uur gaan we weer naar huis.

➥ Opgave vooraf vereist bij stadsnatuur@hotmail.com
➥ Startpunt: Park Oog in Al, Kanaalweg 91, Utrecht
➥ Eindpunt: locatie De Domiduif, midden in Park Oog in Al
Deelname is gratis. Voor een vrijwillige bijdrage staat er na afloop van de lezing een IVNbus. Van deze bijdragen kunnen we nieuwe natuuractiviteiten organiseren in de wijk.

Over IVN: IVN Natuureducatie zet zich in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!