Schaaknieuws – bijna voor de laatste keer…

De laatste weken met de vier schaakmeesters breken aan. Op vrijdag 24 mei waren groep 3 en 8 nog aan de beurt. Deze week is er een keer geen schaakmeester beschikbaar. Op 14 juni zijn de groepen 3, 4 en 5 aan de beurt met daarbij extra aandacht voor de schakers voor het NK 3,4,5 op zaterdag 22 juni!

Op 21 juni is het Juffen- en meestersfeest, misschien dat er dan nog even ruimte is voor de toernooischakers uit groep 3: Steven, Lena, Marthe, Levi en Lucas. Uit groep 4: Lars, Iris, Gijs M, Gijs H, Abdelrahman, Leon en Joris en uit groep 5: Abdulshakur, Flint, Jesper, Simon, Sofia en Willemien. Ze krijgen die vrijdag in ieder geval hun schoolshirt mee!

Op zaterdag 22 juni hebben deze 18 schakers dan hun NK in het Leidsche Rijncollege. Veel ouders gaan die dag en zelfs de avond ervoor hun steentje bijdragen om dit toernooi met onze daarom verkregen wildcard tot een succes te maken. Dat wordt weer een feest om nooit te vergeten!

Op vrijdag 28 juni is het dan de laatste keer schaken voor groep 3, 4 en 6.
Op vrijdag 5 juli is het de laatste keer schaken voor groep 5, 7 en 8.

En zo komt er dan een eind aan vele jaren schaken met Pascal en Paul.. Twee jaren Jan Jaap en dit jaar ook nog met Ruden. Josette werkt aan een schaakvervolg voor de komende jaren, maar dat is nog niet definitief. Hopelijk vóór de zomervakantie meer informatie.

De schaakmeesters, Paul, Pascal, Jan Jaap en Ruden